UV lamput ja järjestelmät

Kaikki teollisuuden applikaatiot vaativat juuri sen oikean ratkaisun, jossa otetaan huomioon myös olosuhteet, joissa operoidaan. On valittava oikea UV-säteilyn spektri ja UV-teho, mietittävä mm. vallitsevan ympäristön lämpötilaa, liikettä ja tärinää, kosteutta ja vettä. Oleellista on myös valittavan lampun pituus sekä muut lampun mitat ja se mihin UV-lamppu kiinnitetään. Täydellinen yhteensopivuus UV lamppujen ja UV järjestelmän välillä takaavat parhaat onnistumiset lopputuloksen kannalta.

Ilman ja veden puhdistus UV lampuilla, valikoimissa erilaisia valmiita laitteita, ilmanvaihtokanaviin sijoitettavia moduuleita. Keittiö UV ja UV-C puhdistusjärjestelmät sekä UV lamput keittiöhuuviin. Valikoimissa valmiit Heraeus Refit mallit - sekä varalamput olemassa oleviin huuviin.

Pintojen desinfiointia UV lampuilla - haitalliset ja vahingolliset itiöt ja basillit kuten bakteerit, itiöt ja sienet on poistettava täydellisesti elintarviketuotannon prosesseissa. UVC desinfiointi on kokonaan kuivaprosessi ja kemikaalivapaa menetelmä. Sillä voidaan vähentää itiöiden määrä 99.9%:lla

Katso tästä UV-lamput

Katso tästä UV-laitteet